Vil du være med og oppleve pasjonsspillet i Oberammergau 2020?

Bilde er hentet fra Plussreisers hjemmeside.
Bilde er hentet fra Plussreisers hjemmeside.
Metodistmenighetene i Stavanger, Sandnes og Haugesund inviterer til tur!

Pasjonsspillet i Oberammergau fremføres hvert tiende år. En stor del av spillet gjengir Jesu lidelseshistorie og er en gripende opplevelse. 

Oberammergau er en by i Garmisch-Partenkirchen-distriktet i Bayern i Tyskland. Historien skriver seg fra 1633, da pesten herjet i dette området. Folket ba til Gud om at deres by måtte bli spart. De lovet å fremføre et takkespill om de ble bønnhørt. Byen ble spart og det første takkespillet ble fremført i 1634, og siden har de holdt på, cirka hvert 10 år. Det er bare innbyggere i den vesle byen Oberammergau som får lov til å være skuespillere, og de øver daglig i mer enn ett år. 

Turen arrangerers 18.-26.september,  og blir gjennomført i samarbeid med Pluss-reiser (tidligere SI-reiser) som har lang erfaring med reiser til Oberammergau. Vi reiser med buss som starter i Haugesund og plukker opp deltakere i Stavanger og Sandnes og evt i Flekkefjord, hvis noen har lyst til å være med herfra. Det blir en 10-dagers tur med stopp bl.a. i Berlin. Det blir 2 netter - 3 dager opphold med pasjonsspillet og hotell enten i eller nær Oberammergau. 

Ca pris per person: kr. 17.500. Tillegg for enkeltrom/-lugar: kr. 2.700. Turprisen inkluderer: Busstransport i henhold til program. 8 overnattinger i dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag hver dag), middag hjemreisedagen, innvendig 2-sengs lugar på Kielferja med frokost og middagsbuffet, lokalguide i Berlin, Inngang og guide i Sachsenhausen, tekstbok på norsk.  Billetten for spillet og arrangementet rundt dette med måltid, tekstbok og transfer er inkludert i prisen. Alle som deltar på våre utenlandsturer må ha reiseforsikring. De fleste forsikringene inkluderer også avbestillingsforsikring som vil dekke kostnadene ved avbestilling pga sykdom. Ikke inkludert: Øvrige måltider og program, reiseleder fra Plussreiser, møtelokale på overnattingsstedene, tips. 
 
I 2010 ble det arrangert en tilsvarende reise som var meget vellykket. Vi har satt antall deltakere til 50, og har pr i dag 14 ledige plasser. 

Nærmere informasjon ved henvendelse til Per-Endre Bjørnevik, per-endre.bjornevik@lyse.net, mobil 91624645. Endelig og forpliktende påmelding må skje innen 1. mai 2019. Reiseleder vil bli Gunnar Magnusen. 
 

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049
Organisasjonsnr: 996 737 268

Givertjeneste

VIPPS #63777




Powered by Cornerstone