En annerledes kveld på Spira

Tirsdag 20.oktober 2020 hadde ARENA Flekkefjord invitert representanter fra MorFarBarn, LLH-2019 og Skeivt kristent nettverk til en panelsamtale om LHBT og kristen tro.

Som en av tre kvelder der Øivind Benestad (MorFarBarn) besøker Flekkefjord i oktober i år, ble det arrangert en panelsamtale på Flekkefjord Kultursenter Spira. Her møtte Benestad Loke Aashamar (LLH-2019) og Ciwi Inglis (Skeivt kristent nettverk) til en samtale om LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) og kristen tro. Mange viktige spørsmål ble diskutert på en respektfull og rolig måte. Mathias Siljedal fra ARENA var ordstyrer, og gjorde en god jobb med dette. Det var godt oppmøte i Storsalen, med over 100 personer i publikum, og samtalen ble også streamet på nett. Hele samtalen er nå tilgjengelig både på Facebook og på YouTube. Videoen ligger også nederst i denne artikkelen.

Tusen takk til alle de tre som var med i panelsamtalen! Og tusen takk til alle som var med i salen, som fulgte med på streaming, og som stilte spørsmål til panelet.

 

Mathias Siljedal skriver som en kommentar etter kvelden: 

På ARENA i storsalen opplevde vi å nå ut til mange på en unik måte. Vi fikk til å ta opp et kontroversielt tema og fikk til en respektfull samtale. Dette tror vi er med å bygge ned de fordommene og sperrene som ligger i veien for at flere kan få et møte med Jesus. Avslutningsvis formidlet vi også Jesu kjærlighet og evangelium til alle som hørte på. Vi tror at det er ved å høre dette man kan komme til tro, og det er dette vi har bedt for, at Gud skal kunne bruke denne kvelden for å dra til seg flere mennesker i Flekkefjord eller andre steder. Nå er det i hans hender, og godt er det. 

En annerledes kveld på Spira

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049
Organisasjonsnr: 996 737 268

Givertjeneste

VIPPS #63777




Powered by Cornerstone