Seminar med Viggo Klausen

Tema: "Alle sammen-gudstjenester"
Tema: Alle sammen-gudstjenester Torsdag 17.oktober kl. 18.30-20.00

Tema: Alle sammen-gudstjenester. 

Ofte blir slike gudstjenester/familiemøter enten et voksenmøte med litt barnegreier i – eller et barnemøte med litt voksengreier i. Eller ikke noe for voksne i det hele tatt. 

Mange orienterer seg ut av slike samlinger, som for eksempel pensjonister og tenåringer. 

Hvordan få en slik samling til å fungere for alle? Hvordan bør opplegget være, musikken og forkynnelsen? Er det i det hele tatt mulig å få slike samlinger til å fungere?! 

Viggo har skrevet en bok om dette som heter "Alle Sammen" - en håndbok i familiegudstjenester, og undervisningen/samtalen tar utgangspunkt i denne boken.

 

Info om dagens gjest, Viggo Klausen. 

Jeg er 48 år, fra Moss og bosatt i Kristiansand. Gift med Katharina (51) og far til to voksne barn. 

Ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende familie- og barneevangelist og jeg er leder av evangeliseringsarbeidet «Velkommen hjem" (se www.velkommenhjem.as

Har jobbet som forkynner siden jeg var 19 år og har ingen formel utdannelse. 

Jeg brenner for at barn, unge og familier skal få et levende, personlig og bærekraftig forhold til Jesus og at eldre kristne skal finne sin rolle som viktige relasjoner i yngre menneskers liv. Jeg brenner også for at lokale menigheter skal våkne opp for hvor viktig hjemmet er som trosarena og legge til rette for at de voksne i hjemmet får all den hjelp og oppmuntring de kan få med trosopplæring.

 

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone