Garness julekonsert i Metodistkirken

Billetter kjøpes her: synkope.ticketco.events/no/nb/m/e/garness_julekonsert__flekkefjord
Sikre deg billetter til julekonserten 8.desember!

Garness julekonsert med nytt konsept!

Tvillingduoen Garness høstet glitrende kritikker da de gav ut sitt julealbum Barnet i krybben i 2009. Etter et tiår på veien med sine særpregete tolkninger av de gode, gamle julesangene, er en julekonsert med Garness blitt en kjær adventstradisjon for mange. Konsertene med Garness kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og kreativ bruk av en rikholdig instrumentpark.

Etter fjorårets tiårsjubileum for plata, vokste det fram et ønske i søstrene om å utfordre seg selv litt, og sette noen nye kunstneriske rammer for å fornye julekonserten sin. I desember i år vil derfor publikum få muligheten til å oppleve duoen i en ny musikalsk besetning. Det blir nært og mer nedstrippet, og jentenes unike vokalsamspill og habile traktering av en rekke ulike instrumenter står enda mer i fokus. Jentene er fulle av forventning og glede over å ha fått kapret med seg multiinstrumentalisten Christer Slaaen, som de kjenner fra samarbeidet om konsertforestillingen og plata “Gåten om korset”. Dette samarbeidet gav mersmak. I desember i år vil det altså bli denne trioen som skal framføre Garness sitt julerepertoar, der mange av sangene som publikum har et varmt forhold til, fortsatt står på programmet.

Christer, som både jobber som produsent og musiker, spiller blant annet med Darling West og Maria Solheim og har vært sentral i bandet Humming People. En av hans siste studioproduksjoner, “Bråkebøttebaluba”, med Maria Solheim og Silje Sirnes Winje, vant nylig årets spellemannspris i kategorien barnemusikk.

Etter en spesiell vår og sommer der alle Garness sine planlagte konserter har blitt avlyst som følge av covid-19-restriksjonene, ser jentene enormt frem til å reise på turné igjen og gjøre det de elsker aller mest: å formidle noe som virkelig ligger dem på hjertet, og bidra til å spre glede, fred og en følelse av samhørighet gjennom musikk og tekst.

Billetter bestiller du her:  synkope.ticketco.events/no/nb/m/e/garness_julekonsert__flekkefjord

Skjer snart
Gudstjeneste
Søndag, oktober 25, 2020 11:00
Høsttakkedagen. Gudstjeneste. Svein Veland taler. Dagens tekst: Efeserne 5, 1-7. Det tas opp høstoffer. Søndagsskole og SCLUB5+@11.
Søndagsskole
Søndag, oktober 25, 2020 11:00
Søndagsskolen er fra 0 år til og med 4. Klasse. Denne søndagen med en overraskelse! Vi har egen inngang bak i Wesleysalen og hele samlingen foregår der. Søndagsskolen disponerer hele underetasjen og vi bruker garderobe, toalett/ stellerom nede. Vi følger gjeldende smittevernsregler. Derfor må alle barn som ikke har begynt på skolen ha med seg en voksen, og det er den voksne som har ansvar for egne barn.  
SCLUB5+@11
Søndag, oktober 25, 2020 11:00
For deg i 5.klasse og oppover! Vi møtes på loftet i Metodisten, samtidig som Gudstjenesten og Søndagsskolen. Velkommen!
Formiddagstreff
Mandag, oktober 26, 2020 11:30
Sosialt treff, gode historier, sang, andakt, lunsj.
Temakveld med Øivind Benestad
Tirsdag, oktober 27, 2020 19:30
Temakveld i Frikirken: «Jesus som forbilde og Bibelen som autoritet i en kjønnsnøytral tid. Hva gjør vi?» Forhåndsregistrering: https://airtable.com/shrj01pGw1BU9TEXP
Flekkefjord Gospelkor
Onsdag, oktober 28, 2020 19:00
Flekkefjord Gospelkor et ikke tilknyttet noen spesiell menighet, men et ekumenisk kor for alle som liker å synge gospel.Øvelsene skjer i Metodistkirken hver onsdag fra kl 19.15.
Soul Kids øver
Torsdag, oktober 29, 2020 17:00
Barnekoret for deg opp til og med 4.klasse.
Soul Children øver
Torsdag, oktober 29, 2020 18:00
Koret for deg i 5.klasse og oppover.
Hallo Flekkefjord
Lørdag, oktober 31, 2020 12:00

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone