Ny FamilieGudstjeneste i Fjellparken

Vi samles til utendørs FamilieGudstjeneste i Fjellparken! Det blir musikk, andakt/bibelfortelling og mye kjekt for store og små. Bli med!
Vi ønsker igjen store og små velkommen til utendørs gudstjeneste søndag 16. mai kl 11:00!

Vi gleder oss til en ny gudstjeneste ute i Fjellparken! Det blir andakt/bibelfortelling ved prest Einar Drange, musikk ved Daniel Hinderakler m.fl., vi skal dele nattverd, og det blir servering av grillmat etter gudstjenesten. Ta gjerne med sitteunderlag el.l. Vi håper du og dine tar turen til Fjellparken på søndag! 

Du/dere må registere deg ved "inngangen" når du kommer på søndag. Møt i god tid før gudstjenesten, så vi slipper kø / trengsel.

Selv om vi samles utendørs, må vi være obs på smittevern! Hold minst 1 meters avstand til personer fra andre husstander, sprit hendene (vi har med håndsprit), og bli hjemme dersom du er syk/har symptomer eller er i karantene. Vi anbefaler at man setter seg kun én hustand (eller tilsvarende nære) på hver benk i parken, slik at det blir enklest mulig å overholde meteren. 

Vi gjør også obs på at det ikke er tilgjengelige toaletter i parken. Man kan selvfølgelig bli kjørt opp til parken dersom man er dårlig til bens el.l., men biler kan ikke parkeres der oppe. Biler kan parkerers på grusparkeringen ved Tjørsvågheimen/Søylandstjernet.

 

Håper du også gleder deg til familiegudstjenesten søndag! Daniel Hinderaker stiller blant annet med fullt band denne dagen! Her er spillelisten over sangene som blir brukt til familiegudstjenesten søndag. Er du ukjent med sangene så kan du bli kjent med de her:

Youtube/YT Music

Spotify

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone