Gospelfest i Spira 26. september

Gospelkonsert med Stavanger Gospel Choir, til inntekt for Metodistkirkens misjonsprosjekt i Lupote, Zimbabwe. For info og billetter: metodisten.no/gospelfest
Stavanger Gospel Choir gjester Spira og vi inviterer til konsert!

Søndag 26. september kl 19:00 avholdes høsten gopel-happening her i Flekkefjord! Da blir det Gospelfest med Stavanger Gospel Choir (SGC), en konsert hvor alt overskuddet går til Flekkefjord Metodistkirkes misjonsprosjekt i Lupote, Zimbabwe. 

 

Vi tror dette blir en kjempeflott kveld, og håper mange vil være med på festen! Velkommen til Spira 26. september!

Billetter kjøper du her: https://checkout.ebillett.no/181/events/15575/purchase 

 

OM STAVANGER GOSPEL CHOIR:

Stavanger Gospel Choir ble startet i 1988 av Alf Magne Petterson, som var inspirert etter å ha hørt artister som Adreaé Crouch, Edwin Hawkins, Aretha Franklin osv. Koret vokste fort og utviklet en unik sound som ikke hadde vært hørt i gospelkor i Norge tidligere. Det første albumet kom i 1994 og Stavanger Gospel Choir reiste rundt i både Norge og Europa for å delta på gospelfestivaler og TV-program.

Stavanger Gospel Choir har sluppet album og singler med jevne mellomrom siden, og jobber kontinuerlig med å skape ny musikk. I 2018 var det feiring av 30årsjubileum med stor jubileumskonsert, utgivelse av en «Anniversary collection» med nye og gamle låter, samt en singel i samarbeid med Christian Ingebrigtsen.

Koret skriver stadig nye låter og jobber med å gi ut egne sanger i tillegg til å øve inn annen musikk. Konsertarenaene varierer fra små kirker til store gospelfestivaler – men budskapet er alltid det samme. Vi ønsker å formidle Guds kjærlighet til alle som hører på, og håper å synge inn i hjertene til folk.

Mads Pedersen dirigerer koret, og har gjort det siden 2002.

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone