Barn og ungdom

Alpha U

Alpha er en serie interaktive samlinger som utforsker livets store spørsmål. Alpha er for alle som er nysjerrige. Samlingene er lagt opp til å oppmuntre samtaler og man sammen utforsker det grunnleggende ved den kriste tro i et vennlig, åpent og uformelt setting. Ingen spørsmål er utelukket, og du står fri til å diskutere og samtale så mye eller lite du vil. Alpha består av 10 samlinger. Hver samling starter med et måltid, en presentasjon og dermed samtale ved slutten hvor du kan dele dine tanker. Du kan når som helst velge å slutte å delta på Alpha om du skulle finne ut dette ikke er for deg. Det er ingen press til å måtte avslutte kurset, og det koster ingenting. Alpha er for deg fra 10.klasse og oppover. Oppstart 27. sept kl. 15:30!

Koble på

 


 

Filmklubben MetoZOOM

Metozoom er for alle i alderen 9-15 år som er interessert i filmproduksjon, teknikk. Klubben samles torsdager 17:30-19:30 i kjelleren i Metodistkirken. Hvert år reiser filmklubben på en egen weekend.Metozoom har laget mest spillefilmer, og gjør alt sjøl: Skriver manus, planlegger opptak, velger ut ”åsted”, filmer og spiller rollene, og ikke minst, redigerer (det tar mye tid, men er du glad i å jobbe på PC , er du også verdifull for oss). Vi har også gjort noen små animasjons-snutter. I alt er det siden starten i 2002 blitt 5 spillefilmer, 4 kortfilmer og 2 animasjoner. I 2016 gjorde vi på oppdrag opptak av et barnehage-show og laget DVD til alle som hadde kjøpt billett.

Koble på

 


 

Fredagsklubben 12-16

Annenhver fredag samles ungdommer i 12-16 alderen til Fredagsklubben 12-16. Her er det spill og moro! Aktiviteter som sjakk, biljard, brettspill, Nintendo Switch, dansematter. Det er kiosk, servering av mat, quiz og noen ord for kvelden hver samling. 

Koble på

 


 

Juniorleir på Haugli

Start sommerferien med en utrolig gøy leir på leirstedet Haugli. Masse gøy aktiviteter, gode ledere, inspirerende samlinger og et kjempeflott sommerminne for livet! 

Koble på

 


 

Myldremiddag

Hver torsdag inviterer vi til middag for kun 20,- i Metodistkirken. I etterkant av middagen er det tilbud om korøvelse i Soul Children, eller Filmklubben MetoZOOM. 

 


 

SCLUB5+@11 

Dette er tilbudet for deg i 5. - 8. klasse på søndager! Vi samles som først sammen med resten av menigheten i kirkesalen kl. 11. Litt uti gudstjenesten samles vi deretter i filmrommet. Her blir det lek, undervisning, samtale, oppgaver og konkurranser.

Koble på

 


 

Soul Children

Soul Kids

Soul Kids er vårt yngste barnekor til og med 4. klasse. Koret ledes av Therese Hinderaker. Barna samles til korøvelse hvor man lærer sang og bevegelser. Iløpet av hver økt er det også en samlingsstund før det er formingsaktiviteter hvor barna lager masse flott. Soul Kids opptrer i flere sammenhenger i og utenfor byen vår. Hver vinter reiser koret på vinterhelg til Knaben. 

Soul Children

Soul Children er koret for dem i 5-10 klasse. Koret ledes av Ruth Waldron. Koret opptrer også i flere sammenhenger i og utenfor byen. Hvert år inviterer Soul Children til Youth Gospel Festival - en helg for ungdommer hvor man lærer sang og dans. Helgens høydepunkt er en konsert! Soul Children pleier reise på tur en gang i året, enten til et sted i Norge eller utlandet. 

Koble på

 


 

Søndagsskolen

Søndagsskolen er et tilbud til barn fra 0 år til og med fjerde klasse. Søndagsskolen begynner kl.11.20 og varer til ca.12.15. Barna kan delta på første del av gudstjenesten. Vi holder til nede i Wesleysalen. Der har vi først en del der vi synger og har dagens bibelfortelling. Etterpå har vi en del med formingsaktivitet, leker, eller har en konkurranse. Av og til har vi en liten godbit også. Det skal være GØY å gå på søndagsskolen!

Koble på

 


 

 

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone