Barn og ungdom

Fredagsklubben 12-16

Annenhver fredag samles ungdommer i 12-16 alderen til Fredagsklubben 12-16. For deg i 7.klasse og oppover. Her er det spill og moro! Aktiviteter som sjakk, biljard, brettspill, m.m. Det er kiosk, servering av mat, Kahoot og noen ord for kvelden hver samling.

Koble på

 


 

Juniorleir på Haugli

Start sommerferien med en utrolig gøy leir på leirstedet Haugli. Masse gøy aktiviteter, gode ledere, inspirerende samlinger og et kjempeflott sommerminne for livet! 

Koble på

 


 

Konfirmasjon

Alle, uavhengig av medlemsskapsstatus, er velkommen til å være konfirmant hos oss. Konfirmantåret er en flott mulighet til å bli kjent med Gud, andre konfirmanter og deg selv! Sammen skal vi ha det både kjekt og sosialt, og utforske små og store spørsmål om tro og liv. Konfirmantåret avsluttes med konfirmasjonen på en høytidelig og fin Gudstjeneste hvor du blir feiret. Velkommen til et unikt og flott år som konfirmant hos oss i Metodistkirken.

Jeg vil vite mer

 


 

K2

K2 er for deg som går i 10.klasse og har fullført K1 (konfirmasjon), enten her i Metodistkirken eller i en annen menighet.  I K2 lærer du å utvikle dine gaver og talenter som Gud har gitt deg som leder i ulike sammenhenger. I K2 året blir du del av lederteamet i Metodistkirken. Samtidig er det et år hvor du deltar på konferanse med andre ungdommer på din alder, og reiser på turer. 

Koble på

 


 

K3

K3 er for deg som går 1.videregående og har fullført K1 (konfirmasjon) eller K2 i Metodistkirken. I K3 lærer du i større grad å bruke dine gaver og talenter som leder. I K3 blir du del av lederteamet for K1 / Tentro og bruker tid sammen med konfirmantene. Du vil her være et forbilde for  dem og være en viktig del av lederteamet for K1.

Koble på

 


 

K4

K4 er for deg mellom 16 - 19 år. På K4 vil du delta på Metodistkirken i Norges Timoteus-kurs. Timoteus har som formål å utdanne nye ledere for Jesus og Metodistkirken. Vi jobber med identitet, samarbeid, å være leder og forbilde, Metodistkirken, nådegaver, bønn, forholdet til Jesus og mange flere ting. Vi håper at du, gjennom å være med på Timoteus, får lære mer om deg selv, om Gud og om det å være en leder. 

Koble på

 


 

Myldremiddag

Hver torsdag inviterer vi til middag for kun 20,- pr person i Metodistkirken. I etterkant av middagen er det tilbud om korøvelse i Soul Kids eller Soul Children.

 


 

SCLUB5+@11 

Dette er tilbudet for deg i 5. - 8. klasse på søndager! Vi samles først sammen med resten av menigheten i kirkesalen kl. 11. Litt ute i gudstjenesten samles vi deretter i filmrommet. Her blir det lek, undervisning, samtale, oppgaver og konkurranser.

Koble på

 


 

Soul Children

Soul Kids

Soul Kids er vårt yngste barnekor til og med 4. klasse. Koret ledes av Ruth Waldron. Barna samles til korøvelse hvor man lærer sang og bevegelser. I løpet av hver økt er det også en samlingsstund med andakt, før det er formingsaktiviteter hvor barna lager masse flott. Soul Kids opptrer i flere sammenhenger i og utenfor byen vår. Hver vinter reiser koret på vinterhelg til Knaben. 

Soul Children

Soul Children er koret for dem i 5.-10. klasse. Koret ledes av Ruth Waldron. Koret opptrer også i flere sammenhenger i og utenfor byen. Hvert år inviterer Soul Children til Youth Gospel Festival - en helg for ungdommer hvor man lærer sang og dans. Helgens høydepunkt er en konsert! Soul Children pleier reise på tur en gang i året, enten til et sted i Norge eller utlandet. 

Koble på

 


 

Søndagsskolen

Søndagsskolen er et tilbud til barn fra 0 år til og med fjerde klasse. Søndagsskolen begynner kl.11.00 og varer til ca.12.15. Vi holder til nede i Wesleysalen. Der har vi først en del der vi synger og har dagens bibelfortelling. Etterpå har vi en del med formingsaktivitet, leker, eller har en konkurranse. Av og til har vi en liten godbit også. Det skal være GØY å gå på søndagsskolen!

Koble på

 


 

 

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone