Diakoni og tjeneste

Band

I tilbedelse og lovprisning av Gud i Gudstjenester ønsker vi sang og musikken skal forsøke reflektere rikdommen og bredden i Gud. Vi legger dermed opp til at de lovsangen gis dybde med bruk av en rik bredde instrumenter. Musikkansvarlig Emmanuel Waldron har ansvaret for vårt band arbeid. 

Koble på

 


 

Besøkstjeneste

Besøkstjenesten tilbyr besøk til mennesker, som bor enten hjemme eller på et sykehjem. Trives du med å bruke tid sammen med andre mennesker som setter pris på et besøk, og samtale er dette tjenesten for deg. 

Koble på

 


 

Bilde og lyd

Vi har en egen gruppe som styrer bilde og lyd på søndagens Gudstjenester og andre arrangement. Du er velkommen til å være del av og koble på en slik gruppe. 

Koble på

 


 

Bønnetjeneste

Vi er en gruppe fra menigheten som tilbyr forbønnstjeneste før, under og etter gudstjenestene i kirka vår. Vi tror at Gud virker midt i blant oss, blant annet gjennom bønn! Denne tjenesten inneholder pr. i dag følgende oppgaver: (1) Be for de som deltar i gudstjenesten. (2) Være tilgjengelig for evt samtale, forbønn foran i kirkesalen etter gudstjenesten. Det vil så langt det er praktisk mulig alltid være en forbeder av hvert kjønn tilstede. Disse bærer et skilt med «Forbeder» på, og er selvsagt underlagt taushetsløfte. 
Koble på

 


 

Givertjeneste

Det aller meste av menighetsarbeidet vårt drives av frivillige gaver. Givertjeneste er ikke en plikt, men en handling vi gjør i respons til hva Gud har velsignet oss med. Alt vi er, og har tilhører Gud og vi oppfordrer dermed å gi noe av dette tilbake til menighetens arbeid. Givertjenesten er med på å gi oss som kristne denne livsholdningen. Et godt bibelsk prinsipp er å gi 10%. Vi oppfordrer til å bli fast giver. Da kan du også motta skattefratrekk på opp til 40 000 i året.  

Koble på

 


 

Lovsanggruppe

Vår lovsanggruppe leder menigheten i lovsang og tilbedelse under ukens Gudstjenester. Gruppen møtes ukentlig til bønn og forberedelse av ukens Gudstjenester. Ruth Waldron har ansvaret for lovsanggruppen.

Koble på

 


 

Vertskap

Hver søndag har vi en gruppe som forbereder kirken til Gudstjeneste, ønsker mennesker velkommen og følger disse opp. Gruppen legger også til rette for kaffe og drøs etter Gudstjenesten er over. Bli gjerne med i en del av denne gruppen.

Koble på

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049
Organisasjonsnr: 996 737 268

Givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone