Program

Arena

ARENA er en livssynsgruppe der alle kan komme for å lære, samtale og bli utfordret til kritisk tanke og refleksjon.

Hver kveld vil vi presentere et tema fra et kristent perspektiv, og ønsker i etterkant velkommen ærlige spørsmål og respektfull samtale rundt temaet.

Samlingene finner sted i Blacbox (Flekkefjord Kultursenter) en gang i måneden.

Mer informasjon

 


 

Formiddagstreff

Formiddagstreffet inviterer vanligvis annenhver uke til sosialt fellesskap med høytlesning, andakt, sang og noe godt å spise. 

Koble på

 


 

Flekkefjord Gospelkor

Flekkefjord Gospelkor består av personer fra byens mange menigheter. Øvelsene skjer vanligvis i Metodistkirken på onsdager kl. 19:15. 

Koble på

 


 

Gudstjeneste

Gudstjenesten er ukens høydepunkt. Her kommer vi sammen alle generasjoner for å feire Jesu at lever,og er midt iblant oss. Motta påfyll og inspirasjon for å kunne tjene Gud og våre medmennesker i lokalmiljøet. Våre Gudstjenester har som mål å være et hellig øyeblikk, og være tilgjengelig for alle. 

Koble på

 


 

Hjertekoppen

Hjertekoppen er en samling som er åpent for alle som ønsker å komme! Vi samles i Metodistkirkens egen «menighetsstue», Wesleysalen, hver torsdag fra kl 12 og utover mot kl 16. Ta med deg litt mat, og noe strikketøy eller annet håndarbeid hvis du vil, og bli med i praten og det sosiale. Akkurat du er hjertelig velkommen!

Koble på 

 


 

Sangfesten

Sangfesten er vårens store høydepunkt da et prosjektor samles over en helg til korøvelse med dyktige instruktører. Helgen avsluttes med en storslott gospelkonsert i Flekkefjords Kulturhus Spira.

Koble på

 

 

 

Kontakt oss

Flekkefjord Metodistmenighet
Brogt. 14
4400 Flekkefjord

456 37 978

Kontonummer: 3030.27.70049

Fast givertjeneste

VIPPS #63777
Powered by Cornerstone